DDEfulfillment logo

klantportaal

Website

Een ontwerp voor het web maken is vakwerk. Een gebruiker moet zijn weg weten te vinden, zich aangesproken voelen, de boodschap begrijpen en een goede indruk krijgen.

Wat heb je eraan?

Een website moet iets opleveren, zoals contactaanvragen. Daarom staat bij ons gebruiksvriendelijkheid altijd voorop. De sites zijn razendsnel, doelgroepgericht en logisch opgebouwd. Een gebruiksvriendelijke site zorgt namelijk voor meer resultaat én een hogere positie in Google. Uiteraard gaat dit hand in hand met de lay-out. Websites kunnen we volledig personaliseren. Niks is onmogelijk en uitdagingen tackelen wij graag.

Prijzen

Ieder website brengt zijn eigen unieke factoren en uitdagingen met zich mee. Voor een accurate prijsindicatie stuurt u een mailtje naar info@ddefulfilment.nl, het liefst met zo veel mogelijk informatie over hoe jij jouw ideale site eruit zou laten zien.

Het proces van een website

Inventariseren

We leren je graag kennen en daarmee is dit ook de fase waarin wij zoveel mogelijk info van jullie vergaren. Dingen die van belang zijn, zijn onder andere wat is je doelstelling? Wat is je visie? Waar hecht je waarde aan? Wat vind je mooi en nog veel meer.

Ontwerpfase

Zodra we alle informatie die wij van u hebben gekregen verwerkt hebben, gaan we aan de slag. We beginnen met het neerzetten van de structuur. Het ontwikkelen van de website doen we in kleine delen. Op deze manier wijzen alle neuzen constant dezelfde kant op. Zo leveren we bijvoorbeeld eerst de homepagina op, daarna de diensten + over ons pagina, daarna projecten + artikelen pagina, et cetera. Dit is uiteraard afhankelijk van het project. We optimaliseren de website en ontwerpen totdat jij tevreden bent. Wij kennen geen limiet aan feedbackmomenten, we gaan pas door naar de volgende fase als jij volledig achter het ontwerp staat!

Bouwfase

Als jij als klant de opzet en het grafisch ontwerp hebt goedgekeurd, gaan we aan de slag met het bouwen van de website.

Testfase

Als het bouwen van de website klaar is en u heeft geen opmerkingen meer, gaan we de website uitvoerig testen. We zorgen ervoor dat alles op de website, dus de voor -en achterkant, op elk device en verschillende browsers, goed draait. Dit is zodat het voor uw klanten zo goed mogelijk functioneert.

Introductie & live!

Als de website bijna klaar is voor oplevering komen we de website presenteren aan u. We zorgen ervoor dat u helemaal ingelicht bent over de website en het werken ermee. Je wilt namelijk goed van start kunnen gaan. Ook zorgen we ervoor dat alles qua hosting, e-mail en andere zaken overzichtelijk aangeleverd wordt.

Vrijblijvend contact