DDEfulfillment logo

klantportaal

Maak kennis met DDEfulfilment

DDEfulfilment is een bedrijf op het gebied van e-fulfilment. Afhankelijk van de wensen van onze zakelijke klant kunnen wij fulfilment, warehousing en media aanbieden als onze diensten. Benieuwd naar ons verhaal en onze expertise?

Dintel 5 Gemert

Oprichting

DDEfulfilment is een bedrijf dat is opgericht door Daan Coolen en Daim van Dijk in 2021. Wij zijn twee jonge ondernemers met een duidelijk doel; al uw zorgen uit handen halen. Wij zetten ons dus ook iedere dag in om dit doel na te streven.

‘’Wij streven ernaar al uw zorgen uit handen te halen.’’

Daan Coolen en Daim van Dijk

Klantvriendelijkheid

Bij DDEfulfilment staan we klaar voor iedere webwinkel, ongeacht de omvang. Zowel beginnende als langlopende webwinkels kunnen gebruik maken van onze diensten. Wij hechten enorm veel waarde aan persoonlijk contact. We hebben dus geen klantenservice met een automatische afspeelband. Bij ons krijgt u direct iemand aan de telefoon die u helpt met uw vragen, want persoonlijke benadering tussen beide partijen staat bij ons op de eerste plaats. Daarnaast heeft u als partner controle over het proces.

Wij proberen zo flexibel mogelijk met u mee te denken en kunnen zolang een order nog niet is verzonden deze dus ook nog aanpassen. Tot slot voelen wij ons bij DDEfulfilment verantwoordelijk voor het voorraad beheer van uw producten en zijn wij ons erg bewust van het belang van de juistheid van de order. Wij schenken dus ook extra aandacht aan de controle, voordat wij een pakketje verzenden. Op deze manier streven wij ernaar al uw zorgen uit handen te halen.

Daan Coolen en Daim van Dijk

Get In

Touch

Neem gerust contact op en laten we kijken of we wat voor elkaar kunnen betekenen.