DDEfulfillment logo

klantportaal

Waarom kiezen voor DDEfulfilment?

Om de efficiëntie van uw verzendproces te optimaliseren, heeft u een betrouwbare e-fulfilment partner nodig die dit voor u kan doen. Als u de e-fulfilment in de handen van DDEfulfilment legt, kunt u zich meer op uw hoofdactiviteiten richten in plaats van u te laten afleiden door taken die wij dan van u over zullen nemen. Ook bespaart u geld, doordat u geen kosten meer heeft aan de opslag of huur van een pand. U kunt uw kapitaal dan op andere manieren gebruiken om uw bedrijf te ontwikkelen. Bovendien biedt het uitbesteden van e-fulfilment u de flexibiliteit om snel volumes aan te passen afhankelijk van nieuwe kansen of uitdagingen, met zo min mogelijk risico.

Voordelen van DDE:

Flexibiliteit

Samen met onze klanten kiezen we voor de meest efficiënte manier voor het inrichten van uw logistieke proces. Ook is onze cut-off-tijd pas om 16:00 uur. Daar wordt jouw klant blij van, maar het geeft jou ook meer tijd om omzet te genereren.

Persoonlijk contact

Wij vinden persoonlijk contact erg belangrijk. DDEfulfilment is altijd bereikbaar en u krijgt dus ook altijd direct iemand aan de telefoon om u te helpen.

Verantwoordelijkheid

Bij DDEfulfilment voelen wij ons verantwoordelijk voor de voorraad beheer. Ons pand is dus ook goed beveiligd.

Nauwkeurigheid

Bij DDEfulfilment snappen wij hoe belangrijk het is dat een order juist wordt ingepakt. We controleren een order dus ook een tweede keer, voordat deze verzonden wordt.

Vrijblijvend contact