DDEfulfillment logo

klantportaal

Warehousing

Alle bedrijven kunnen bij DDEfulfilment terecht voor de opslag van goederen. Wij beschikken over een passende opslagruimte waar alle producten netjes worden bewaard tot ze verzonden worden. We doen ook opslag voor klanten waar we niet de e-fulfilment voor regelen. Dit doen we voor klanten met een tekort aan ruimte, waarmee ze dus hun goederen bij ons kunnen laten opslaan.

Totaal

Inslag

Bij DDEfulfilment houdt inslag het ontvangen van goederen in. Daarna worden alle goederen gecontroleerd op aantallen en tot slotte geregistreerd en opgeslagen in ons warehouse.

Opslag

Ons solide warehouse biedt ruimte voor allerlei typen goederen. Ook met complexe goederen bent u bij ons aan het juiste adres. Bij opslag verstaan wij bij DDEfulfilment simpel gezegd het beheren en verzorgen van uw goederen in ons warehouse. Ook heeft u met ons WMS altijd inzicht op de goederen die bij ons opgeslagen staan.

Outbound

Met outbound bedoelen wij bij DDEfulfilment dat uw producten in ons warenhouse worden gepicked en verzonden naar uw klanten. Wij denken mee met onze klanten zodat wij voor jou de beste manier van verzenden kunnen vinden. DDE staat tot alles open om uw producten naar uw klanten te brengen.

Opslag zonder verzending

Mocht u ruimte te kort hebben, maar niet uw e-fulfilment door ons willen laten doen, dan kunt u bij ons ook enkel de opslag van uw producten laten doen. Dit houdt in dat wij dus niet uw verzending doen, maar enkel uw goederen beheren tot u ze zelf weer nodig heeft.

Vrijblijvend contact