DDEfulfillment logo

klantportaal

E-fulfilment

E-fulfilment is het complete proces dat zorgt voor de afhandeling van bestellingen. Van goederen ontvangst, levering bij uw klant en het verwerken van de retourzendingen. Wanneer u kiest uw e-fulfilment uit te besteden, heeft u geen omkijk meer naar de logistieke taken van uw bedrijf. Door het uitbesteden van uw webshop logistiek, houdt u dus meer tijd over voor minstens zo belangrijke taken als marketing, klantenservice en inkoop.

De helpende hand

Met e-fulfilment of orderafhandeling biedt DDEfulfilment de helpende hand in het ondersteunen van uw webshop, salesafdeling en winkelbevoorrading. Vanaf het plaatsen van een online bestelling tot de bezorging bij uw klant aan de deur zorgen wij voor een snel, effectief en vlekkeloos traject. Je klanten gaan er van uit dat ze tot ’s avonds laat producten bij jouw webshop kunnen bestellen en het de volgende ochtend ontvangen. Bij DDEfulfilment snappen we dit en doen we er alles aan om een zo laat mogelijke cut-off tijd te hanteren. Zo houd je je klanten tevreden en helpen wij ervoor te zorgen dat klanten op u kunnen rekenen.

Verzendopties

We hebben allerlei soorten mogelijkheden voor het verzenden van uw bestellingen. Daarmee kan je met ons dus ook alle kanten op. We kunnen uw bestellingen per brievenbuspost, als pakketje en zelfs als pallet verzenden. U kunt uw bestelling ook laten personaliseren met een leuke kaart of een aparte bedrukking. Wat we maar kunnen doen om u en uw klanten tevreden te houden.

Koppel je webshop

Voor een proces dat zo efficiënt mogelijk verloopt voor beide partijen, kunnen we een digitale koppeling maken tussen uw bestelsysteem. Het gevolg hiervan is dat bestellingen die via uw webshop gedaan worden automatisch bij ons binnenkomen en hierdoor kunnen we direct aan de slag met het in orde maken van de bestelling. Webshopkoppelingen waar wij mee werken zijn WooCommerce, Lightspeed, Shopify, Magento 1, Magento 2, Bol.com,  CCV Shop en Craft Commerce. Staat uw applicatie er niet tussen? Dan kunnen we hier vast en zeker een oplossing voor vinden. Ook kunt u precies uw bestellingen, voorraad en retours zien. Hiermee kunt u alles nauwkeurig in de gaten houden en kunt u op tijd uw inkopen doen.

Shopify

shopify

WooCommerce

Woocommerce

Bol.com

Bol.com

CCV Shop

CCV Shop

Craftcommerce

Craft Commerce

Magento 1 & 2

Magento 1 & 2

Lightspeed

lightspeed

E-fulfilment proces

1. Inslag en opslag

Zodra uw producten bij ons binnenkomen, worden ze allemaal gecontroleerd of deze voldoen aan de specificaties en of de aangemelde aantallen kloppen. Vervolgens wordt, nadat de controle en de telling zijn uitgevoerd, de nieuwe voorraad opgeslagen in ons magazijn en aangemeld in ons e-fulfilment systeem.

2. Orderverwerking

Alle bestellingen die binnenkomen op uw webshop worden automatisch naar ons doorgestuurd doormiddel van een digitale link. De bestelling wordt vervolgens doorgestuurd naar het magazijn waar een orderpicker de bestelling zal verzamelen. Als de bestelling compleet is wordt het ingepakt en krijgt het een verzendlabel.

3. Verzending

Het inpakken van uw bestellingen doen we erg zorgvuldig, zodat niets kan beschadigen en alle producten netjes bij uw klanten aankomen. Vanaf het moment dat de bestelling wordt ingepakt, worden uw klanten pro-actief. Dat houdt in dat ze geïnformeerd worden over de bezorging doormiddel van gepersonaliseerde track & trace e-mails. Mocht een klant een speciaal verzoek hebben, zoals een gepersonaliseerde pakbon, factuur of flyer, kunnen wij dit ook voor u regelen.

4. Retourverwerking

Als een klant iets wil retouren, kan dit eenvoudig naar ons terug gestuurd worden. Hiervoor dienen uw klanten geen retourzending aan te melden maar uitsluitend de pakbon van de bestelling bij te voegen. Bij binnenkomst worden de retourgezonden producten gecontroleerd of deze voldoen aan uw retourvoorwaarden en weer opnieuw geregistreerd in ons e-fulfilment systeem.

Vrijblijvend contact