DDEfulfillment logo

klantportaal

Webshops, start jouw reis

Grote webshops, kleine webshops, webshops voor kleding of webshops voor gereedschap. Je hebt ze in alle soorten en maten. Je kan het zo gek niet bedenken of het is online wel te koop. Heb jij een webshop, maar heb je tegenvallende resultaten? Of wil je een nieuwe webshop beginnen? Dan helpen wij je aan een functionele, vindbare én aantrekkelijke webshop. Wij van DDEfulfilment werken met professionals om jou te helpen groeien in deze snel ontwikkelde wereld van e-commerce.

Prijzen

Ieder webshop brengt zijn eigen unieke factoren en uitdagingen met zich mee. Voor een accurate prijsindicatie stuurt u een mailtje naar info@ddefulfilment.nl, het liefst met zo veel mogelijk informatie over de producten, aantal foto’s en eventueel wat voorbeelden.

Hoe gaat de ontwikkeling van een webshop in zijn werking?

Inventariseren

We leren je graag kennen en daarmee is dit ook de fase waarin wij zoveel mogelijk info van jullie vergaren. Dingen die van belang zijn, zijn onder andere wat is je doelstelling? Wat is je visie? Waar hecht je waarde aan? Wat vind je mooi en nog veel meer.

Ontwerpfase

Zodra we alle informatie die wij van u hebben gekregen verwerkt hebben, gaan we aan de slag. We beginnen met het neerzetten van de structuur. Het ontwikkelen van de website doen we in kleine delen. Op deze manier wijzen alle neuzen constant dezelfde kant op. Zo leveren we bijvoorbeeld eerst de homepagina op, daarna de diensten + over ons pagina, daarna projecten + artikelen pagina, et cetera. Dit is uiteraard afhankelijk van het project. 

Bouwfase

Als jij als klant de opzet en het grafisch ontwerp hebt goedgekeurd, gaan we aan de slag met het bouwen van de website.

Testfase

Als het bouwen van de website klaar is en u heeft geen opmerkingen meer, gaan we de website uitvoerig testen. We zorgen ervoor dat alles op de website, dus de voor -en achterkant, op elk device en verschillende browsers, goed draait. Dit is zodat het voor uw klanten zo goed mogelijk functioneert.

Introductie & live!

Als de website bijna klaar is voor oplevering komen we de website presenteren aan u. We zorgen ervoor dat u helemaal ingelicht bent over de website en het werken ermee. Je wilt namelijk goed van start kunnen gaan. Ook zorgen we ervoor dat alles qua hosting, e-mail en andere zaken overzichtelijk aangeleverd wordt.

Vrijblijvend contact