Warehousing

DDEfulfilment kan u helpen met uw e-fulfilment, warehousing, het bouwen van een webshop of website en met uw productfotografie. Dit doen wij snel, betrouwbaar en correct. Wij denken mee met onze klanten en proberen alles uit een samenwerking te halen. Wij kijken naar de beste oplossingen voor beide partijen en zorgen ervoor dat al uw zorgen uit handen worden genomen.

Wat is warehousing?

Bedrijven kunnen bij DDEfulfilment terecht voor de opslag van goederen. Wij beschikken over passende opslagruimte waar alle producten netjes worden bewaard tot ze verzonden worden. We doen ook opslag voor klanten waar we niet de e-fulfilment voor regelen. Dit doen we voor klanten met een tekort aan ruimte, waarmee ze dus hun goederen bij ons kunnen laten opslaan.

In Gemert en omstreken hebben wij verschillenden warehouses, hier worden goederen, pakketten en andere producten voor onbepaalde tijd opgeslagen. De goederen komen niet in een distributiecentrum te staan maar in een magazijn/warehouse. De orderpicking is niet zo grootschalig als in de distributie maar er wordt toch gehandeld op een professionele manier.

Waarom DDEfulfilment?

Wij werken met een geavanceerd warehouse managementsysteem. Orders die bij ons binnen komen plaatsen wij in grote stellingen, hier hebben wij de controle over de goederen. Mochten de stellingen voor een langere termijn vol zitten dan hebben wij altijd logistieke oplossingen. Orders gaan via goederenstromen en transport naar andere locaties. Zo blijft het altijd eigen beheer en beschikken wij over de juiste flexibiliteit en opslag.

Onze opslagruimte breidt uit, dat moet ook want met de actuele voorraad staat het magazijn snel vol. Wanneer er in de toekomst transportbedrijven of groothandels bij ons willen stallen moeten wij voldoende warehouses hebben en moet de e-fulfilment op orde zijn. Ons voorraadbeheer is dus nog groeiende maar met warehousing partner locaties in Eindhoven Uden en Helmond krijgen we steeds meer warehousing locaties.

Garanties

De garantie is dat de opslagbox of het warehouse waar uw spullen in staan, goed beveiligd zijn. De beschikbaarheid van de huur stemmen wij af met u, wilt u tijdelijk stallen in een warehouse of wilt u juist voor onbepaalde tijd huren? Alles is mogelijk voor zowel zakelijk als particulier.

Warehouse

Al onze opslagruimte zijn voorzien van beveiliging middels een alarmsysteem, ook zijn ze goed bereikbaar en beschikken wij over ruime openingstijden.

Vrijblijvend contact