Tijdelijke opslag

DDEFulfilment is een jong toegankelijk bedrijf dat opslagboxen aanbiedt in Gemert en omstreken. Wij hebben voor bedrijven en particulieren tijdelijke opslag. Een tijdelijke opslagruimte huren bij DDEfulfilment brengt geen verborgen kosten met zich mee, ook hebben wij geen minimale huurperiode, alles gaat in overleg met u. Wilt u uw spullen opslaan in een opslagruimte, dan hebben wij daar verschillende mogelijkheden voor.

Extra tijdelijke opslag

Veel bedrijven hebben baat bij tijdelijke opslag en zoeken een flexibele oplossing. Bij DDEfulfilment bieden wij tijdelijke opslag aan in allerlei soorten en maten. De afmetingen van een opslagruimte variƫren, van grote opslagruimtes tot aan een kleine garage en nog veel meer. Handig bij een verhuizing of verbouwing.

Garanties

De garantie is dat de opslagbox of het gebouw waar uw spullen tijdelijk staan, 7 dagen per week goed beveiligd is. De beschikbaarheid van de huur stemmen wij af met u, alles is mogelijk, zowel zakelijk als particulier.

Vestigingen

Wij hebben verschillende vestigingen waar wij voor u tijdelijk extra ruimte kunnen bieden. In Eindhoven, Uden Helmond en Gemert staan uw spullen veilig en wordt er 7 dagen per week toezicht gehouden.

Opslag

Opslagboxen, opslagunit of kleine boxen op de begane grond, verschillende voorbeelden van de opslagruimtes die wij te huur hebben. Uw goederen zullen in onze opslagruimte altijd worden beveiligd. Heeft u opslagruimte nodig om inboedel of iets anders op te slaan omdat u gaat verhuizen of in een verbouwing zit. Tijdelijke opslag kan voor korte tijd maar ook voor een langere termijn de uitkomst bieden.

Een of meerdere opslagruimte huren?

Ook dat is mogelijk, samen met u zoeken wij de juiste opslagruimte waar u uw spullen in een box of unit kunt stallen. De opslag van uw goederen is bij ons de eerste prioriteit, uw goederen zullen in een goed en net pand worden opgeslagen en dus hoeft u zich geen zorgen te maken over uw spullen.

DDEfulfilment

Tijdelijke opslagruimte zijn voorzien van beveiliging middels een alarmsysteem, ook zijn netjes, goed bereikbaar en beschikken wij over ruime openingstijden. Wilt u contact opnemen met ons voor een bezichtiging of andere informatie over tijdelijke opslag? U kunt hieronder vrijblijvend contact met ons opnemen.

Vrijblijvend contact