Tijdelijke opslag Eindhoven

DDEFulfilment is een jong toegankelijk bedrijf dat opslagboxen aanbiedt in Gemert en omstreken. Wij hebben voor bedrijven en particulieren tijdelijke opslag. Een tijdelijke opslagruimte huren bij DDEfulfilment brengt geen verborgen kosten met zich mee, ook hebben wij geen minimale huurperiode, alles gaat in overleg met u. Wilt u uw spullen opslaan in een opslagruimte, dan hebben wij daar verschillende mogelijkheden voor.

Extra tijdelijke opslag

Veel bedrijven hebben baat bij tijdelijke opslag en zoeken een flexibele oplossing. Bij DDEfulfilment bieden wij tijdelijke opslag aan in allerlei soorten en maten. De afmetingen van een opslagruimte variƫren, van grote opslagruimtes tot aan een kleine garage en nog veel meer.

Garanties

De garantie is dat de opslagbox of het gebouw waar uw spullen tijdelijk staan, 7 dagen per week goed beveiligd is. De beschikbaarheid van de huur stemmen wij af met u, alles is mogelijk voor zowel zakelijk als particulier.

Tijdelijke opslagruimte in Eindhoven zijn netjes, goed bereikbaar en beschikken over ruime openingstijden. Wilt u contact opnemen met ons voor een bezichtiging of andere informatie over opslag Eindhoven? U kunt hieronder vrijblijvend contact opnemen met ons.

Vrijblijvend contact