Opslag Uden

DDEFulfilment is een jong toegankelijk bedrijf dat opslagboxen aanbiedt in Gemert en omstreken, ook in Uden bieden wij opslagplaats aan. Wij hebben voor bedrijven zakelijke opslag, maar bieden ook mini opslag Uden aan voor de particulieren klant. Een tijdelijke opslagruimte huren bij DDEfulfilment brengt geen verborgen kosten met zich mee, ook hebben wij geen minimale huurperiode, alles gaat in overleg met u. Wilt u uw spullen opslaan in een opslagruimte in Uden, dan hebben wij daar verschillende mogelijkheden voor.  

Extra opslag

Veel bedrijven hebben baat bij tijdelijke opslagruimten in Uden en zoeken een flexibele oplossing. Bij DDEfulfilment bieden wij in Uden opslagplaats aan in allerlei soorten en maten. De afmetingen van een opslagruimte variëren, van grote opslagruimte tot aan een kleine garage en nog veel meer. 

Garanties

De garantie is dat de opslagbox of het gebouw waar uw spullen in regio Uden staan, goed beveiligd is. De beschikbaarheid van de huur stemmen wij af met u, is het een tijdelijke opslagbox die u maar een korte periode nodig heeft of wilt u juist voor onbepaalde tijd huren in Uden? Alles is mogelijk voor zowel zakelijk als particulier. 

Tijdelijke opslag Uden nodig?

Opslagboxen, opslagunit of kleine boxen op de begane grond, verschillende voorbeelden van de opslagruimtes die wij ter beschikking stellen in Uden. Uw goederen zullen in onze opslagruimte altijd worden beveiligd. Heeft u producten of een inboedel die u wilt opslaan maar is er ruimtegebrek? Opslag Uden kan ook tijdelijk zijn, handig bij een verhuizing of verbouwing.

Een of meerdere opslagruimte huren in uden

Ook dat is mogelijk, samen met u zoeken wij de juiste opslagruimte in Uden waar u uw spullen in een box of unit kunt stallen. De opslag van uw goederen is bij ons de eerste prioriteit, uw goederen zullen een goed netjes pand worden opgeslagen en dus hoeft u zich geen zorgen te maken over uw spullen. Laden en lossen is geen probleem in de panden in Uden, met flexibele openingstijden zitten de opslagruimtes niet vast aan kantooruren en kunt u vaak tot in de avond terecht in uw opslagbox. 

Opslag Uden

Opslagruimte in Uden zijn voorzien van beveiliging middels een alarmsysteem, ook zijn netjes, goed bereikbaar en beschikken wij zoals eerder vermeld over ruime openingstijden. Wilt u contact opnemen met ons voor een bezichtiging of andere informatie over opslag Uden? U kunt hieronder vrijblijven contact opnemen met ons.

Vrijblijvend contact