Opslag Helmond

DDEFulfilment is een jong toegankelijk bedrijf dat opslagruimtes aanbiedt in Gemert en omstreken, ook in Helmond bieden wij opslagplaats aan. Wij hebben voor bedrijven zakelijke opslag, maar bieden ook opslag voor de particulieren klant. Een opslagruimte huren bij DDEfulfilment brengt geen verborgen kosten met zich mee, ook hebben wij geen minimale huurperiode, alles gaat in overleg met u. Wilt u uw spullen opslaan in een opslagruimte in Helmond, dan hebben wij daar verschillende mogelijkheden voor. 

Extra opslag

Veel bedrijven hebben baat bij tijdelijke opslagruimten in Helmond en zoeken een flexibele oplossing. Bij DDEfulfilment bieden wij in Helmond opslagplaats aan in allerlei soorten en maten. De afmetingen van een opslagruimte variëren, van grote opslagruimtes tot aan een kleine garage en nog veel meer.

Garanties

De garantie is dat de opslagcontainer of het gebouw waar uw spullen in Helmond staan, goed beveiligd is. De beschikbaarheid van de huur stemmen wij af met u, is het een tijdelijke opslag die u maar een korte periode nodig heeft of wilt u juist voor onbepaalde tijd huren in Helmond? Alles is mogelijk voor zowel bedrijven als voor particulieren.

Tijdelijke opslag Helmond nodig?

Opslagbox, opslagunit of een kleine box, verschillende voorbeelden van de opslagruimtes die wij ter beschikking stellen in Helmond. Uw goederen zullen in onze opslagruimte altijd worden beveiligd. Heeft u producten die u wilt opslaan of veel spullen en een ruimtegebrek? In Helmond bieden wij ook tijdelijk opslaan aan, ook handig wanneer u gaat verhuizen en u uw meubels, huisraad en verhuisdozen kwijt moet.

Wilt u een of meerdere opslagboxen huren in Helmond?

Ook dat is mogelijk, samen met u zoeken wij de juiste opslagruimte in Helmond waar u uw spullen in een box of unit kunt stallen. De opslag van uw goederen is bij ons de eerste prioriteit, uw goederen zullen een goed bijgehouden pand worden opgeslagen en dus hoeft u zich geen zorgen te maken over uw spullen. Laden en lossen is geen probleem in de panden in Helmond, met flexibele openingstijden zitten de opslagruimtes niet vast aan kantooruren en kunt u vaak tot in de avond terecht in uw box.

Opslag Helmond

Opslagruimte Helmond zijn voorzien van beveiliging middels een alarmsysteem, ook zijn ze goed bereikbaar en beschikken wij zoals eerder vermeld over ruime openingstijden. Wilt u contact opnemen met ons? U kunt hieronder vrijblijvend contact opnemen met ons.

Vrijblijvend contact