Opslag Gemert

DDEFulfilment is een jong flexibel bedrijf dat opslagruimtes aanbiedt in Gemert en omstreken. Wij bieden boxen aan voor zowel particulieren klanten als bedrijven. Een opslagruimte huren bij DDEfulfilment brengt geen verborgen kosten met zich mee, ook hebben wij geen minimale huurperiode. Bent u opzoek naar een opslagruimte in Gemert, dan hebben wij verschillende mogelijkheden voor u.

Extra opslag

Veel bedrijven hebben baat bij tijdelijke opslagruimte, bij DDEfulfilment bieden wij in Gemert en omstreken opslagruimtes aan in allerlei soorten en maten. De oppervlakte van opslagruimtes variƫren, wij bieden verschillende opslagruimtes waar genoeg ruimte is uw spullen/goederen op te slaan. In het ruime opslagpand kunnen de spullen overdekt worden geladen en gelost. De garantie is dat de opslagbox of het gebouw waar uw spullen staan, goed beveiligd is. De periode van de huur stemmen wij met u af, een korte huur- maar ook een langdurige huurperiode is bij ons mogelijk, dit geldt voor bedrijven maar ook voor particulieren.

Tijdelijke opslag Gemert nodig?

Garageboxen, opslagboxen, opslagunits of een kleine box, verschillende voorbeelden van de opslagruimtes die wij ter beschikking stellen. Uw goederen zullen in onze opslagruimte altijd worden beveiligd. Heeft u een grote inboedel of veel spullen en een ruimtegebrek? De opslagruimtes zijn zeer geschikt voor bijvoorbeeld tijdelijke inboedel of meubel opslag tijdens verbouwing of verhuizing naar een nieuwe woning.

Wilt u een of meerdere opslagboxen huren in Gemert?

Ook dat is mogelijk, samen met u zoeken wij de juiste opslagruimte in Gemert waar u uw spullen in een opslagbox of een dergelijk gebouw kunt stallen. De opslag van uw goederen is bij ons prioriteit nummer 1!

Opslag Gemert?

Al onze opslagruimte zijn voorzien van beveiliging middels een alarmsysteem, ook zijn ze goed bereikbaar en beschikken wij over ruime openingstijden. Wilt u contact opnemen met ons? U kunt hieronder vrijblijvend contact met ons opnemen.

Vrijblijvend contact