Magazijn Eindhoven

DDEFulfilment is een jong toegankelijk bedrijf dat opslagboxen aanbiedt in Gemert en omstreken, ook in Eindhoven bieden wij opslagplaats aan. Een magazijn huren bij DDEfulfilment brengt geen verborgen kosten met zich mee, ook hebben wij geen minimale huurperiode, alles gaat in overleg met u. Wilt u uw spullen opslaan in een magazijn in Eindhoven, dan hebben wij daar verschillende mogelijkheden voor.   

Tijdelijke opslag

Veel bedrijven hebben baat bij tijdelijke opslag en zoeken een flexibele oplossing. Bij DDEfulfilment bieden wij tijdelijke opslag aan in allerlei soorten en maten.

Wilt u juist een langere tijd een magazijn ter beschikking hebben in regio Eindhoven? Ook dat is mogelijk, in Noord-Brabant hebben wij verschillende opslagruimtes waar veel mogelijkheden liggen. De logistiek en de taken die daarbij komen, daarmee zijn wij volop in ontwikkeling

Garanties

De garantie is dat het magazijn of het gebouw waar uw spullen in regio Eindhoven staan, goed beveiligd is. De beschikbaarheid van de huur stemmen wij af met u, is het tijdelijk en heeft u het maar een korte periode nodig heeft of wilt u juist voor onbepaalde tijd huren? Alles is mogelijk, zowel zakelijk als particulier.  

Waarom DDEfulfilment?

De logistiek en de taken die daarbij komen, daarmee zijn wij volop in ontwikkeling. Niet alleen op het gebied van magazijnruimten, ook e-commerce en e-fulfilment.

Onze magazijnruimtes zijn voorzien van beveiliging middels een alarmsysteem, ook zijn ze goed bereikbaar en beschikken wij over ruime openingstijden. Wilt u contact opnemen met ons? U kunt hieronder vrijblijvend contact met ons opnemen.

Vrijblijvend contact