Wat is e-fulfilment?

DDEfulfilment kan u helpen met uw e-fulfilment, warehousing, het bouwen van een webshop of website en met uw productfotografie. Dit doen wij snel, betrouwbaar en correct. Wij denken mee met onze klanten en proberen alles uit een samenwerking te halen. Wij kijken naar de beste oplossingen voor beide partijen en zorgen ervoor dat al uw zorgen uit handen worden genomen.

Wat is e-fulfilment?

E-fulfilment is het complete proces dat zorgt voor het afhandelen van bestellingen. Van goederen ontvangst, levering bij uw klant en het verwerken van de retourzendingen. Wanneer u kiest uw e-fulfilment uit te besteden, heeft u geen omkijk meer naar de logistieke taken van uw bedrijf. Door het uitbesteden van uw webshop logistiek, houdt u dus meer tijd over voor minstens zo belangrijke taken als marketing, klantenservice en inkoop. 

Waarom DDEfulfilment?

Wij garanderen u dat alles in overleg gaat met u, het hele proces van warehouse tot fulfilment. Wij proberen ons op deze manier te onderscheiden en binding te creëren. U kunt hieronder vrijblijvend contact met ons opnemen.

Vrijblijvend contact