E-fulfilment Uden

DDEfulfilment kan u helpen met uw e-fulfilment, warehousing, het bouwen van een webshop of website en met uw productfotografie. Dit doen wij snel, betrouwbaar en correct. Wij denken mee met onze klanten en proberen alles uit een samenwerking te halen. Wij kijken naar de beste oplossingen voor beide partijen en zorgen ervoor dat al uw zorgen uit handen worden genomen.

Wat is e-fulfilment?

E-fulfilment is het complete proces dat zorgt voor het afhandelen van bestellingen. Van goederen ontvangst, levering bij uw klant en het verwerken van de retourzendingen. Wanneer u kiest uw e-fulfilment uit te besteden, heeft u geen omkijk meer naar de logistieke taken van uw bedrijf. Door het uitbesteden van uw webshop logistiek, houdt u dus meer tijd over voor minstens zo belangrijke taken als marketing, klantenservice en inkoop.

Effieciënt versturen

Naast opslagruimte in Uden komt ook het fulfillment proces naar Uden. Een proces waardoor u en uw bedrijf efficiënter worden. E-fulfilment gaat werk uit handen nemen en dat zorgt voor een gerust gevoel. Voorheen zorgde u zelf voor het logistieke proces, verpakken van producten, orderpicking, zorgen voor opslag, retouren verwerken en verzenden. Met onze opslag verzendt u uw producten of dat van uw klanten naar ons en wij zorgen dat het voorheen zo grote logistieke proces een efficiënt karwei wordt.

De veiligheid van producten van u of uw consumenten kunnen wij waarborgen, wij zijn verantwoordelijk voor de logistiek en verzorgen deze nauwkeurig. Wij zetten het belang van uw goederen en zending voorop.

Waarom DDEfulfilment

Inslag, opslag, orderpicking, verpakken, verzenden en retouren verwerken. Al zijn het basisdiensten en lijkt de uitvoering niet moeilijk, het kost tijd. Ook hiervoor geldt dat we de lat telkens een stukje hoger leggen. Hoe kan het beter, efficiënter, sneller en goedkoper. Dus wilt u de logistiek van uw webshop uitbesteden en in E-fulfilment oplossingen denken. Dan bent u bij ons op het goede adres.

Vrijblijvend contact