E-fulfilment Helmond

DDEfulfilment kan u helpen met uw e-fulfilment, warehousing, het bouwen van een webshop of website en met uw productfotografie. Dit doen wij snel, betrouwbaar en correct. Wij denken mee met onze klanten en proberen alles uit een samenwerking te halen. Wij kijken naar de beste oplossingen voor beide partijen en zorgen ervoor dat al uw zorgen uit handen worden genomen.

Wat is e-fulfilment?

E-fulfilment is het complete logistieke proces dat zorgt voor het afhandelen van bestellingen. Van goederen ontvangst, levering bij uw klant en het verwerken van de retourzendingen. Wanneer u kiest uw e-fulfilment uit te besteden, heeft u geen omkijk meer naar de logistieke taken van uw bedrijf. Door het uitbesteden van uw webshop logistiek, houdt u dus meer tijd over voor minstens zo belangrijke taken als marketing, klantenservice en inkoop.

Effieciënt versturen

Naast opslagruimte in Uden komt ook het fulfillment proces naar Helmond. Een proces waardoor u en uw bedrijf efficiënter worden. E-fulfilment gaat werk uit handen nemen en dat zorgt voor een gerust gevoel. Voorheen zorgde u zelf voor de logistieke keten, verpakken van producten, orderpicking, zorgen voor opslag, retouren verwerken en verzenden. Met onze distributie verzendt u uw producten of dat van uw klanten naar ons en wij zorgen dat het voorheen zo grote logistieke proces een efficiënt karwei wordt.

De veiligheid van uw product of dat van uw consumenten kunnen wij waarborgen, wij zijn verantwoordelijk voor de logistiek en verzorgen deze nauwkeurig. Wij zetten het belang van uw goederen en zending voorop.

Waarom DDEfulfilment

Inslag, opslag, orders, verpakken, verzenden en retouren verwerken. Al zijn het basisdiensten en lijkt de uitvoering niet moeilijk, het kost tijd. Ook hiervoor geldt dat we de lat telkens een stukje hoger leggen. Hoe kan het beter, efficiënter, sneller en goedkoper. Dus wilt u de logistiek van uw webshop uitbesteden en in E-fulfilment oplossingen denken. Dan bent u bij ons op het juiste adres.

Opslagruimte

Veel bedrijven hebben baat bij tijdelijke opslagruimten in Helmond en zoeken een flexibele oplossing. Bij DDE bieden wij in Helmond naast E-fulfilment ook opslagruimte aan. Zo kunnen wij een exclusieve service aanbieden, momenteel zijn wij hard aan het groeien, wij opereren vanuit Gemert maar ontwikkelen een steeds groter netwerk. Wij weten hoe we de markt kunnen bespelen en dat ons systeem daar goed bijpast.

Vrijblijvend contact