Veelgestelde vragen

Wij krijgen regelmatig de zelfde vragen binnen vanuit klanten. Dus vandaar dat we hier de veelgestelde vragen beantwoorden om u zo goed mogelijk vooruit te helpen.

Algemeen

Bij DDEfulfilment is ons magazijn beveiligd met meerdere security camera’s die 24/7 alles voor ons opnemen. Hierdoor zullen uw pakketjes altijd in veilige handen zijn.

Ja bij DDEfulfilment bieden wij u de extra mogelijkheid om uw pakketjes te verzenden naar het buitenland.

Wij hanteren geen minimaal te behalen aantal pakketten per dag en/of maand. Wij houden graag de drempel zo laag mogelijk voor e-commerce bedrijven om voor ons te kiezen als hun logistieke partner. Is dit interessant voor u? Neem dan contact met ons op voor meer informatie!

Nee, wij hanteren geen aansluitkosten. Zoals uitgelicht in de veelgestelde vraag of u een minimaal aantal pakketten moet hebben om bij ons aan te sluiten willen wij de drempel om voor ons te kiezen zo laag mogelijk houden. Om deze reden hebben wij ervoor gekozen om geen aansluitkosten te hanteren, wat resulteert in een lager risico om voor ons te kiezen als logistiek partner en een sneller opstartproces!

Fulfilment

Wij willen ervoor zorgen dat onze tarieven zo laag mogelijk blijven vandaar dat onze tarieven bij DDEfulfilment 1,95 zijn. Dit maakt ons een van de goedkoopste op de huidige markt.

Ja bij de DDEfulfilment kunnen wij alle pakketjes laten retourneren en zullen wij de pakketjes controleren op uw voorwaarden voor retourneren. Hierdoor hoeft u zich geen zorgen meer te maken over de retour van pakketjes.

Ja bij DDEfulfilment werken wij met garantie van alle pakketjes die met DPD verzonden worden. Dit kan overigens alleen bij pakketen tot €520.

Heeft u nog een vraag die niet beantwoord is? Twijfel niet en neem contact met ons op!

Vrijblijvend contact