MVO

Bij DDEfulfilment vinden wij MVO een erg belangrijk onderdeel

Bij ons staat Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) centraal in alles wat we doen. Wij geloven dat bedrijven een belangrijke rol spelen in het creëren van een duurzame toekomst, en daarom streven wij ernaar om zowel economisch succes te behalen als een positieve impact te maken op mens en milieu.

MVO bij DDEfulfilment

Wij zetten ons in voor het minimaliseren van onze ecologische voetafdruk door bewust om te gaan met grondstoffen, energie en afval. Daarnaast werken we actief aan sociale initiatieven, zoals het ondersteunen van lokale gemeenschappen en het bieden van eerlijke arbeidsomstandigheden. Met onze producten en diensten willen we niet alleen waarde toevoegen voor onze klanten, maar ook bijdragen aan een betere wereld. Bij ons is MVO geen bijzaak, maar een integraal onderdeel van ons bedrijfsmodel.

Duurzaam

Ondernemen

Duurzaam ondernemen betekent voor ons het nemen van verantwoordelijkheid voor de impact die we hebben op de wereld, zowel nu als in de toekomst. We richten ons op diensten die bijdragen aan een circulaire economie, waarbij we efficiënt omgaan met grondstoffen door geen te grote dozen te gebruiken om het afval zoveel mogelijk beperken.

Samenwerkingen

Onze samenwerking met het commanderij college in gemert biedt een waardevolle brug tussen onderwijs en werkveld, waarbij leerlingen inzicht krijgen in echte bedrijfsprocessen en leren wat er komt kijken bij het werken in een professionele omgeving. Daarnaast delen we onze kennis en expertise om leerlingen te ondersteunen in hun persoonlijke en professionele groei.

Sponsoring

Wij geloven sterk in het ondersteunen van lokale initiatieven en evenementen die een positieve bijdrage leveren aan de gemeenschap. Door middel van sponsoring dragen we graag ons steentje bij aan sportverenigingen, culturele projecten en maatschappelijke organisaties. Op deze manier kunnen we een directe impact maken en samen groeien met de mensen om ons heen.